Bugün 18 Mayıs 2024 Cumartesi for English
 
 
 
Hakkımızda

Senelerin vermiş olduğu birikime sahip: Tecrübeli ve deneyimli profesyonel ekip alt yapısıyla oluşturulmuş, uluslararası taşımacılık alanında kaliteli, hızlı ve ekonomik çözüm üretmek gayesi ile kurulmuştur.

Her türlü açık yük yolcu taşıması yapan grubumuz sizlerin tüm yüklemelerinde (kuru yük, narenciye, büyük proje, ağır tonajlar, dökme bakliyat, çimento, demir, kütük vs.) hizmet vermeye, hızlı ve uygun navlunlarla taşımaya hazırdır. Firmamız yüklerinizin olduğu her limana gemi göndermenin yanı sıra, her ay en az üç sefer olmak üzere İstanbul, Marmara, İzmir, Mersin, İskenderun limanlarından hareketli Jeddah, Port Sudan, Massawa, Dijibouti limanlarına seferlerine devam etmektedir. Belirtmiş olduğumuz limanlar dışında tüm dünya limanlarına bağlantılı seferler yapmakla beraber, Türkiye'de bulunan bir çok büyük kuruluşların Somali yardımlarının deniz taşımacılığını yapmıştır. Ayrıca Mersin merkezli olan firmamız İstanbul, İskenderun, KKTC, Mısır, Sudan temsilcilikleri ile hizmet vermektedir.

Amacımız; dürüst, ilkeli, güvenilir, müşteri memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet vermektir.

Hedefimiz; daima kendini yenileyen farkını verdiği hizmetle sergileyen, çözümlerle gerçek anlamda çağdaş lojistik hizmeti üreten bir kurum olmaktır.

Konumumuzdan dolayı gururluyuz ancak, mükemmeli yakalamayı hedefimizin bir gereği olarak benimsiyor, çalışmalarımızı "Her gün yeni bir gündür" felsefesinin inancıyla dur durak vermeden sürdürüyoruz.

HATLARIMIZ:
1.HATTIMIZ:PORTSUDAN,MASSAWA,CIBUTİ,DJİİOUTİ,SOMALİ,MOGADISHU,MOMBASA,TANZANYA
2.HATTIMIZ:JEDDAH,CİDDE,YEMEN,ADEN,UMMAN,MASKAD,DUBAİ,KATAR,BAHREYN,KUVEYT
3.HATTIMIZ:MISIR,LİBYA,TUNUS,CEZAYİR,FAS,SENEGAL,NİJERYA,LAGOS
 
 
ANT Lojistik 2012 © Tüm hakları saklıdır. Tasarım & Uygulama: Web Tasarım